Advies in Management, optimalisatie,
brandveiligheid en technische
facilitaire ondersteuning

Beepa B.V. – Communicatie, Beveiliging, ICT binnen Care / Cure en GGZ

Beepa B.V. is ontstaan vanuit de gedachte dat advies beter kan. Door de vele jaren ervaring hebben wij ontdekt, dat er grote verschillen zijn in de manier waarop organisaties naar buiten treden.

Dit is in veel gevallen met ondersteuning van een installatieadviesbureau, waarbij de organisatie de ondersteuning krijgt die van belang is om tot het juiste eindresultaat te komen. Wanneer we bijvoorbeeld uitgaan van een nieuwbouwsituatie kan een installatieadviesbureau u uitstekend van dienst zijn bij de keuze en begeleiding op het gebied van alle soorten gebouwgebonden installaties in de breedste zin van het woord.

In andere situaties gaat een organisatie zelfstandig op zoek naar nieuwe installaties zonder goed te realiseren welke keuzes hierbij gemaakt moeten worden op zowel technisch en financieel vlak.

Voor beide keuzes valt iets te zeggen. Maar wanneer het gaat om de keuze voor hoogwaardige communicatiemiddelen, die de veiligheid van uw bewoners of cliënten moeten bevorderen, is de juiste ondersteuning van belang.

Beepa B.V.  kan dit bieden. Door de vele jaren ervaring die is opgedaan in zowel de leveranciersmarkt voor oproep en communicatiemiddelen en werkzaamheden binnen een installatieadviesbureau weten wij als geen ander wat uw organisatie zoekt en zijn in staat uw zorgprocessen te ontleden en te vertalen naar een technisch en compact plan van aanpak.

Wij werken niet vanuit een boekje, maar door kennis die wij in de praktijk hebben opgedaan.

Interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op!